Carsten Sonne Pedersen

Carsten Sonne Pedersen, 50 år.
Single og far til to piger på 20 og 23 år..

Carsten arbejder i bilbrancen – og er opvokset i Herlev og har boet her størsteparten af livet og oplevet udviklingen af byen.

Carstens mærkesag: Rent politisk ser jeg gerne mere respekt i samfundet – for den enkelte borger, for hinanden, for de fælles værdier og for de personlige værdier. Som mennesker skal vi møde hinanden respektfuldt og med ordentlighed.

Hvorfor blev du politisk aktiv?
Jeg har altid haft en interesse i politik og samfundsforhold og det var med til at afgøre min retning i gymnasiet. Jeg er bl.a. også medlem af WWF, men det er først de seneste 7-8 år, jeg har været mere aktivt deltagende i politik, men har dog en del læserbreve bag mig.

Hvorfor stemme på Konservative i Herlev? 

? Respekt for borgeren der allerede bor i Herlev
Udvikling af kommunen skal være i overensstemmelse og respekt for dem, som har valgt at bo i kommunen. Der skal være sikkerhed for at de værdier vi har, ikke pludselig ændres og grønne arealer forsvinder. Større mødekommenhed overfor borgeren i mødet med det offentlige, og hjælp til dem der har behov.

? Respekt for borgere i alle aldre i Herlev
Uanset om hverdagen bruges på arbejdsmarkedet, plejehjem, børnehave eller skole skal borgerne i Herlev have de bedste muligheder – og det skal hænge godt sammen i forhold til personlige behov, udvikling og familie.

? Respekt for borgernes værdier i Herlev
Borgerne har gennem mange årtier været med til at skabe den skønne by, vi bor i. Derfor skal vi sørge for at vedligeholde vores fælles faciliteter kommunen råder over, som f.eks. skoler, institutioner, sportsfaciliter, haller og så selvfølgelig rådhuset.

Hvad laver du, når du ikke laver politik og arbejder?
I min fritid holder jeg af at høre musik og forsøger også selv at lære at spille. Jeg har derudover en interesse for modeljernbane. En gåtur i frisk luft, en god film og noget godt mad er heller ikke helt af vejen.