Ivan Skafte-Bundgaard

Ivan Skafte-Bundgaard, 56 år.
Fraskilt og far til to børn på 12 og 30 år.

Mærkesag: For mig er det vigtig at der er tryghed så vores børn og ældre altid kan færdes trygt og sikkert, så et fokus på kriminaliteten er en mærke sag. Det er også vigtigt at vores børn går i gode institutioner og har de rette rammer for deres udvikling gennem leg og læring. Her tænker jeg også på normering og mobning i skolerne. De ældre som har bidraget gennem hele deres arbejdsliv skal tilgodeses og ikke bare syne hen. Der skal være værdige forhold og tilbud. Det skylder vi.

Hvorfor blev du politisk aktiv: Jeg har altid været optaget af politik og haft lyst til at gøre en forskel, men det er først de senere år at jeg har været aktiv omkring det. Mit politiske ståsted har altid været det samme. Jeg har været medlem af partiet siden 2007 og har altid været konservativ og altid stemt konservativt. Mit store politiske forbillede er Poul Schlüter.

Hvorfor stemme på Konservative i Herlev: I mange år har der været socialdemokratisk dominans i Herlev, det arbejder de Konservative på at komme væk fra så de politiske beslutninger bliver mere nuanceret og ikke bare kan rækkes ned over hovedet på borgerne.

Hvad laver du, når du ikke laver politik og arbejder: 
Jeg holder mig aktiv gennem løb hvor jeg deltager i forskellige løb på de korte og lange distancer. Svømning bliver det også til og kajaksejlads er det sidste skud på stammen. Ellers følger jeg med i mine børns aktiviteter med musik og dans. Jeg er også glad for at rejse og opleve og kan godt lide at deltage i forskellige netværk og foredrag.