Hanne Bjørn-Klausen

Hanne Bjørn-Klausen, 45 år og gift med Flemming.
Mor til 2 børn på 6 og 8 år og Projektchef i det private erhvervsliv.

Derudover er Hanne Stifter og redaktør af Herlige-Herlev.dk og formand AB Carl Nielsens Plads – samt tidligere medlem af Daginstitutionernes Distriktsbestyrelse.

Hannes mærkesager: 
✔️ Bedre normeringer i daginstitutionerne – og på skolerne.
✔️ Korte skoledage. Man lærer ikke mere, bare fordi skoledagene er lange.
✔️ Der skal være mulighed for pasning af eget barn.
✔️ Lindehøj Skole er mildest talt misligholdt. Renovering og istandsættelse af skoler og institutioner – det gælder også flere og bedre toiletforhold på skolerne.
✔️ Tryghed i trafikken som eks. lyskurve i krydset Tvedvangen/Gl. Klausdalsbrovej/Carl Nielsens Plads.
✔️ Respekt for det vi har, samtidig med at vi udvikler byen.
✔️ En økonomisk prioritering på børne, unge og ældre områderne.
✔️ 
Åbenhed i kommunen. Der skal videostreames fra kommunalbestyrelsesmøderne i lighed med hvad der sker i mange andre kommuner – og det skal være muligt for medierne at benytte dette til at lave indslag. 

Hvornår blev du politisk aktiv: 
Jeg har været politisk aktiv i flere omgange. I mine unge år var jeg VU’er og sad i VU’s landsstyrelse. Siden har jeg ikke været aktiv – men blot interesseret mig for, hvad der skete.
Men da jeg de senere år gennem mit arbejde som forældrerepræsentant i Daginstitutionernes distriktsbestyrelse blev så harm over forholdene for både børn og personale, og oplevede at ingen rigtig gad interessere sig for det, bortset fra at spare på området, så blev jeg simpelthen nødt til at blande mig i debatten.

Jeg har aldrig været konservativ før. Troede jeg. Men lige nu synes jeg, at Det Konservative Folkeparti er det borgerlige parti i Herlev, som er mest visionær og dynamisk. Vi har brug for at skabe noget debat og dynamik i Herlev – og det mener jeg at Det Konservative Folkeparti med sit kandidatgalleri kan skabe – og det vil jeg gerne være en del af!

Hvorfor stemme på Konservative i Herlev: 
Der er rigtig mange grunde til at stemme på Det Konservative Folkeparti i Herlev. Selvfølgelig fordi man er enig i vid udstrækning. Men også fordi, at man gerne vil skabe mere dynamik i Herlev.

De seneste mange år har Herlev haft socialdemokratisk flertal, der har været urørlig overfor modargumenter eller input fra andre sider. Det fordrer ikke kreativitet eller dynamik. Når man ikke skal kæmpe, så går man i dvale. Og jeg synes især daginstitutionsområdet er et trist eksempel på dette – men der er flere.

Jeg vil naturligvis allerhelst have, at der bliver et borgerligt flertal – men især, at der kommer mange flere holdninger i debatten, så vi kan skabe gode sunde løsninger til glæde og gavn for alle i Herlev. Og ikke kun for Tordenskjolds soldater.

Hvad laver du, når du ikke laver politik og arbejder: 
Jeg har to børn, hvor den yngste lige er startet i skole – så der er masser af legeaftaler og lektier, forældresamarbejde m.m.,. Mandag aften er min – og der går jeg til dans hos Vivis Dans på Tornerosevej. Jeg er ikke god til det. Men jeg griner og sveder meget – og det betyder alt. Jeg er formand i vores andelsboligforening på Carl Nielsens Plads – og så er jeg bare sådan en, der godt kan lidt at arrangere, have gæster, se musicals og rejser gerne med en flok venner til Eurovision Contest (Internationalt Melodigrandprix). 
Jeg har også brugt en stor del af min fritid på at lave sitet og facebookgruppen Herlige-Herlev.dk.

Vi skal lytte til mennesker – og skabe systemerne ud fra det.

Du kan følge Hanne på https://www.facebook.com/hannebjornk/